Over ons

Peter Bake, Bonessportswear Nederland / België/ Duitsland.

In 2016 ben ik aanraking gekomen met het merk “Bones“.

Direct werd ik gepakt door de “handfeel” van het product. Het ultra lichte materiaal van deze polyester shirts is echt uniek en verassend fijn in het dragen. De combinatie met “techno dry” maakt dat deze shirts absoluut fantastisch voor sporters zijn.

“Feel it under your skin, feel Bones !"

Het kleurgebruik van Bones is energiek en de prints zijn eigenwijs en opvallend. Bones gebruikt uiteraard geen standaard manier van drukken, maar hoogwaardige technologie en vakwerk.

Via top tennistrainer Stephan Ehritt kwam in contact met het merk. Van hem kreeg ik de namen van de licentiehouders. Zij komen uit Brazilië en daar is ook de productie.  Na intensieve skype gesprekken heb ik besloten de licentie te nemen voor Nederland, België, en Duitsland.

Toen werd het tijd om mensen om me heen te verzamelen, die net zo enthousiaste zijn als ik!

Team Bones NL kreeg vorm op de dag van de fotoshoot. Er ontstond een krachtige chemie tussen de teamleden, die er allemaal bij waren. En die chemie wordt ook uitgedragen op ons label;

“ You have just purchased an authentic product, it means that you are unique “

Bones Original Sportswear is ontstaan om het sport segment te vernieuwen. Ontstaan vanuit de wil zich te onderscheiden is er een authentieke stijl ontstaan.

Bones valt op door de unieke designs en ultra functionele en duurzame producten voor degene die met attitude en personaliteit binnen en buiten de sport en die dat willen uitdragen!


“ Be original, be Bones! “